Smashbox Photo Finish Oil Free Makyaj Bazı

Bugün sizinle Smashbox Photo Finish Oil Free Makyaj Bazı  yorumlarımı paylaşacağım. 
Ama ilk önce makyaj bazı ne işe yarar ve neden makyaj bazı kullanmalıyız? sorusuna cevap vereceğim.
Makyaj bazı cildimizi pürüzsüzleştirerek ince çizgilerin, gözeneklerin siyah nokta ve leke gibi cilt kusurlarının daha iyi kapanmasına yardımcı olur. Makyaj bazı makyajın daha kalıcı olmasını ve daha uzun süre yüzümüzde kalmasını sağlar.  
Kim daha kusursuz görünmeyi istemez?
Smashbox Photo Finish Oil Free Makyaj Bazını makyajımdan önce cildime eşit bir şekilde dağıtıyorum. Cildimi makyajdan önce kusurları kapatmasına hazırlıyorum. Yüzümde çok gözenek olmadığı için ben ince çizgilerimi kapatmasını çok başarılı buldumGözle görünür kadifemsi pürüzsüz daha yumuşak bir cilt yaratıyor. Bu sayede fondötenizi rahatlıkla uygulayabilirsiniz.  En önemli diğer özelliği ise makyajın gün boyu kalıcılığını sağlıyor, gün boyunca makyajınızı tazelemek zorunda kalmıyorsunuz. Bu ürün kesinlikle yağ içermiyor ve paraben bulundurmuyor. Makyaj bazını cildinize kadifemsi görünüm etkisi yaratmasını isterseniz tek başına da kullanabilirsiniz 


Ürün şeffaf yapılı ve sürümü çok kolay, cildiniz de adete kayıyor ve yumuşacık yapıyor. Jel yapısı sayesinde cilt hemen emiliyor ve asla yağlı bir his bırakmıyor. Ürün kokusuz ve renksiz bu yuzden harika bir baz olduğunu söyleyebilirim. 

Bazı cildinize bezelye büyüklüğünde(resimdeki kadar) uygulamanız yeterli olacaktır. Cildinize bazı parmak uçlarıyla uygulayabilirsiniz. Cildinizde benim gibi herhangi bir sorunuz yoksa klasik olan bu bazı kullanabilirsiniz. Ama eğer cildiniz çok kuru,yağlı yada gözenekli ise bu sorunlara özel Smashbox'un diğer primerlarına bakabilirsiniz. Smashbox markasında tam 9 çeşit primer bulunuyor. Her türlü cilt için üretilmiş olan Smashbox primerları Douglas ve Sevil parfümerilerde bulabilirsiniz.




Smashbox Photo Finish Oil Free Makyaj Bazı 91tl
Püf Nokta: Makyaj bazını ince sürmelisiniz, ne kadar ince uygularsanız o kadar iyi sonuç alabilirsiniz. 

Yorumlar